Politica de confidențialitate pentru Magazinul de Nutriție:

  • Colectarea datelor personale: Magazinul de Nutriție colectează date personale, cum ar fi nume, adresă de e-mail, adresă poștală și număr de telefon, numai în momentul în care sunt furnizate voluntar de către clienți în cadrul procesului de comandă sau la abonarea la newsletter.
  • Scopul colectării datelor personale: Datele personale colectate sunt utilizate în principal pentru a procesa comanda și pentru a comunica cu clienții privind aceasta. În plus, aceste date pot fi utilizate pentru a trimite clienților informații despre oferte speciale, reduceri sau promoții prin intermediul newsletter-ului, în cazul în care aceștia și-au dat consimțământul explicit pentru acest lucru.
  • Divulgarea datelor personale: Magazinul de Nutriție nu va divulga datele personale ale clienților către terțe părți, cu excepția cazului în care acest lucru este necesar pentru procesarea comenzii, în conformitate cu legislația în vigoare sau dacă clienții și-au dat consimțământul explicit în acest sens.
  • Securitatea datelor personale: Magazinul de Nutriție ia măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele personale ale clienților împotriva accesului neautorizat, pierderii sau deteriorării acestora. Toate informațiile sunt stocate într-un mediu sigur și accesul la acestea este restricționat la persoanele autorizate.
  • Drepturile clienților: Clienții au dreptul de a accesa, rectifica sau șterge datele personale stocate de Magazinul de Nutriție, precum și de a solicita restricționarea sau oprirea prelucrării datelor lor personale. Aceștia pot face acest lucru prin intermediul secțiunii „Contact” de pe site-ul nostru.
  • Modificări ale politicii de confidențialitate: Magazinul de Nutriție își rezervă dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment, în funcție de evoluția tehnologiei sau a legislației în vigoare. Orice modificare va fi afișată pe site-ul nostru.

Aceasta este politica noastră de confidențialitate standard. Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de datele personale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii „Contact” de pe site-ul nostru.